Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Kom til havneseminar og deltag i havnens udvikling

Lørdag 28. oktober kl. 9.30-14.00 afholder By & Havn årets havneseminar. Det er gratis at deltage og alle interesserede er velkomne.

Havneseminaret er efterhånden en tradition, hvor By & Havn ønsker at undersøge mulighederne for at skabe rum til flere og nye funktioner og aktiviteter samtidig med, at Københavns Havn fortsat er et sikkert sted at færdes. 

“Hvad enten du er erhvervsdrivende i havnen eller fx bare kan lide en ro- eller svømmetur eller få en fisk på krogen – eller bare er nysgerrig – håber vi, du har lyst til at deltage, lytte og fortælle os din mening om udviklingen af Københavns Havn,” skriver By & havn i invitationen til årets havneseminar. 

På Havneseminaret kan man bl.a. deltage og stille spørgsmål til overborgmester Sophie Hæstorp Andersen (S), som deltager i en interviewseance med ordstyrer Katrine Hertz Mortensen. Her vil overborgmesteren fortælle nogle af sine visioner for fremtidens havn. 

instagram rasmusneslein havnen

Desuden kommer konsulentvirksomheden COWI, som er i færd med at udarbejde en zoneplan for havnen og vil præsentere deres foreløbige arbejde. Man kan også deltage i forskellige workshops og besøge nogle temastande på seminaret.

Havneseminaret finder sted på Skolen i Sydhavnen, Støberigade 1 på Teglholm 28. oktober. Programmet er som følger: 

  • 09.30-10.00: Ankomst og registrering
  • 10.00-10.10: Velkomst / adm. dir. for By & Havn, Anne Skovbro
  • 10.10-10.40: Overborgmesterens blik på Københavns Havn – Med mulighed for at stille spørgsmål
  • 10.40-11.00: Præsentation af kort over havnen og udvikling af havnen
  • 11.00-11.15: Pause og besøg hos temastande
  • 11.15-12.30: Workshops opdelt i grupper: Udvikling af en levende og sikker havn med plads til fællesskaber, fritid og fragt
  • 12.30-13.00: Opsamling fra workshops
  • 13.00- : Snacks og snak. Havnefrokost fra foodtruck. Networking og mulighed for at fortsætte dialogen.

Der er stadig ledige pladser. Tilmelding via Billetto 

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »