Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Kom til tandlægen i Ballerup

Kunne du godt tænke dig at komme en tur til tandlægen? Det er måske længe siden, du sidst har prioriteret et besøg i tandlægestolen, men mange gange er det rigtig godt givet ud.

De fleste prioriterer god mund- og tandhygiejne, men uanset hvor god du er til at børste tænder og måske endda få brugt tandtråd, kan der være plak eller andre ting, der er svære at få has med.

Derfor kan du med fordel også overveje, om ikke du en gang imellem skal vælge at få lavet en tandrensning. De fleste synes, det er behageligt, og det gør det noget nemmere for dig at holde mundhygiejnen helt i top. På tandlægeklinikken i Ballerup vil du kun møde erfarne og uddannede tandlæge og tandplejere, der kan sørge for netop disse behandlinger til dig. Du kan tjekke hjemmesiden og se, om ikke der er noget, der lyder tiltalende.

Rart med fleksibilitet

Får du ikke altid booket tandlægetiden, og vælger måske at springe over og vente til næste gang? Det kan være, en af årsagerne er, at det er svært at passe det ind i dit skema. Det er noget, der er mange, der har problemer med – i en travl hverdag er det bare ikke tandlægebesøget, der bliver prioriteret. Derfor er det måske også værd for dig at kigge på en tandlægeklinik, der ligger lidt tættere på dit hjem eller din arbejdsplads, så du kan blive mere fleksibel med at finde tider.

Det kan også vise sig at være rigtig rart, hvis du på et tidspunkt får brug for en akuttid. Det kan alle få brug for, uanset hvor god din tandhygiejne er – det er svært at holde for for eksempel en knækket tand, som man risikerer at få. Her er det nødvendigt rimeligt hurtigt at komme til tandlægen, specielt hvis den er skarp og irriterer dig.

Close

Translate »