Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Kommune undersøger udeservering til klokken 2 nat

Hvilke steder i Nordhavn eller på Østerbro kunne der være udeservering på cafeer og restauranter til klokken 2 nat om fredagen og lørdagen i sommermånederne? På Sandkaj måske?

Spørgsmålet er aktuelt efter at Østerbro Lokaludvalg har sendt et spørgeskema ud til bydelsens såkaldte Digitale Borgerpanel. Her skal deltagerne svare på forskellige spørgsmål, som skal vise borgernes holdning til udendørs natteservering.

“Østerbro Lokaludvalg er af Teknik- og Miljøforvaltningen blevet bedt om at pege på 1-2 pladser eller strækninger i bydelen, hvor der i en forsøgsperiode på 4 år kan gives tilladelse til at udvide tidsrummet for udeservering til kl. 2 på cafeer og restauranter fredage og lørdage i sommermånederne (1. april – 30. september). Vi håber derfor, du vil hjælpe os med at blive klogere på østerbroernes holdninger til udvidet udeservering ved at besvare spørgeskemaet,” skriver Østerbro Lokaludvalg.

Deltagerne i panelet kan vælge mellem adskillige pladser og torve i bydelen, i Nordhavn bl.a. Göteborg Plads, Skt. Petersborg Plads, Tunnelfabrikken og Orientkaj.

Lokaludvalget vil bruge resultaterne fra undersøgelsen til at skrive sit høringssvar, og sender resultaterne afsted til politikerne sammen med høringssvaret.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close