Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Konditaget genåbnet i dag

legepladsKonditaget Lüders er genåbnet i dag, mandag 18. maj. Som et ekstra sikkerhedstiltag vil adgangen blive ensrettet. Opgang sker via trappen på Hamborg Plads, og nedgang skal ske via trappen ud mod Helsinkigade.

 

Elevatoren kan ligeledes benyttes (max to personer ad gangen). Der er opsat skilte, som viser vej og som gør opmærksom på myndighedernes anvisninger.

Ophold på Konditaget er på eget ansvar, og vi opfordrer alle til at følge myndighedernes anvisninger. Der vil blive opsat skilte med retningslinjer for brug af tagets faciliteter. Politiet er løbende til stede i kvarteret og vil holde øje med, at myndighedernes anvisninger bliver overholdt, udtaler Udviklingschef Per Schulze, By & Havn. 

Retningslinierne er bl.a.:
– Hold afstand
– Overhold forsamlingsforbuddet
– Besøg ikke Konditaget, hvis De har symptomer på sygdom
– Forlad Konditaget, hvis der er for mange mennesker. 
– Besøgende på Konditaget har selv ansvar for at afspritte hænder og redskaber før og efter brug. 

By & Havn følger løbende udviklingen af Covid-19 situationen og vil orientere på hjemmesiden samt på Facebook-siderne Nordhavnen og Konditaget Lüders, hvis situationen ændrer sig. Konditaget har været lukket for offentligheden siden den 22. marts på grund af Covid-19 situationen. 

Konditaget er et 2.400 kvm. offentligt aktivitets- og byrum beliggende på taget af p-hus Lüders i 24 meters højde. Der er offentlig adgang til Konditaget fra kl. 07.00 – 22.00. På Konditaget er der mulighed for løb, crossgym og ophold. Forskellige typer underlag, stativer og bænke er placeret i aktivitetszoner, der gør det muligt at træne varieret og giver plads til at nyde udsigten over kvarteret, havnebassinerne og Øresund. 

 

 

Close

Translate »