Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Konkurrence: Hvordan skal p-hus se ud?

phus By & Havn udskriver medio juni en åben projektkonkurrence om facaderne til et nyt p-hus på Trælastholmen.

Et kommende P-hus på Trælastholmen, vest for Sundmolen, skal både forsyne området med parkeringspladser, og samtidig bidrager positivt til de nære omgivelser i form af en kiss‘n ride funktion mod den kommende Østre Landsret, samt en udadvendt funktion ud mod den kommende aktivitetsplads under metroens højbane.

For at finde frem til det bedst mulige projekt, gennemfører By & Havn nu en åben projektkonkurrence. Konkurrenceopgaven består i at give forslag til udformningen af P-husets facader, kantzone og eksterne belysning. Konkurrencevinderen skal efterfølgende kvalificere og bearbejde vinderforslaget frem til minimum udbudsniveau og forventes at bistå By & Havn med projekteringstilsyn på P-husets arkitektur.

P-husets geometri, konstruktion og principielle indretning fastlægges af By & Havn og indgår ikke i opgaven. 1. præmien i konkurrencen er at man vinder opgaven. 2. præmien er på 35.000 kr. og 3. præmien på 15.000 kroner (excl. moms).

Plan for den kommende konkurrence:
Juni 2019 – konkurrencestart
August 2019 – konkurrenceforslagene skal være indleveret til By & Havn
September 2019 – forventet offentliggørelse af vinder
Ultimo 2019 – forventet aflevering af projektforslag til By & Havn
Primo 2020 – forventet myndighedsandragende

Close

Translate »