Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
marmorvej kontorhus 2

Kontorhuse med ‘skybridge’ på Marmorvej

Flere byggerier skal fuldende omslutningen af Marmorbyen med kontorhuse. Det seneste byggeri får en portalagtig åbning på midten.

DFDS flytter snart ind i sit nye hovedsæ de på Marmorvej, og samtidig er byggeriet startet på endnu to kontorhuse som strækker sig helt ud til Kalkbrænderihavnsgade, og dermed omslutter Marmorbyen fuldstændigt mod syd.

Det to nye kontorhuse bliver på seks etager og i alt 13.000 etagemeter, og får kontorarbejdspladser til 560 medarbejdere. Mellem  bygningerne kommer  ‘svævende’ gangbro på øverste etage.

marmorby oversigt kontorhuseKontorhusforlængelsen opføres af de samme parter, som byggede DFDS huset. PLH Arkiteket har tegnet, NCC bygger, og PensionDanmark betaler og ejer ejendommene.

Marmormolen er nu tæt på at være færdigbygget. UN City og boligområdet Marmorbyen blev bygget 2010-2015. Nu inddækkes kvarteret af kontorer mod syd, og snart også mod vest. Her starter AP Pension byggeriet af et 8600 etagemeter kontorhus på grunden mellem Gittervej og Kalkbrænderihavnsgade. Projektet er tegnet af Henning Larsen Architects og ligner i høj grad det tidligere projekt på grunden, som tegnestuen lavede for virksomheden PwC. Men PwC trak sig fra projektet, og AP Pension overtog byggegrunden. Det forventes af byggeriet starter i år.

Længere ude på molen har der været store planer om at bygge en spektakulær broforbindelse mellem Marmorbyen og Langelinie. Arkitekt Steven Holls tårnprojekt er dog lagt i mølpose, og det er uvist hvad der kommer på grunden øst for DFDS kontorerne. 

Yderst på Marmormolen ligger en afhegnet byggetomt med et gammelt hus på. Her skal der en dag laves et grønt område. Således kan befolkningen spadsere enten i denne park eller på Marmorkaj overfor Sandkaj.

marmorvej kontorhus 1

Close

Translate »