Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
paa byens vegne fotoArthurAizikovich

Kulturen skal MASSERES ind i de nye bydele

Kulturdistriktett på Østerbro inviterer til  oplevelseskonferencen ‘På Byens Vegne’ med oplæg og diskussion om kultur i arkitektur – 19. maj kl. 15-18 i Tunnelfabrikken.

København vokser som aldrig før, og nye bydele dukker op. Blandt andre Nordhavn, som profileres som fremtidens bæredygtige bydel i København. Men at bygge bæredygtige bydele forudsætter også udviklingen af en social og kulturel infrastruktur, der skaber liv. 

Den probelmstilling sætter Kulturdistriktet fokus på med en ny årligt tilbagevendende oplevelseskonference om kultur i arkitekturen. 

Netop Tunnelfabrikken udvikles i disse år af By & Havn, Unionkul og NREP til en smeltedigel for kunst- og kulturscener, arbejdspladser, spisesteder, studieboliger, værksteder, faciliteter til idræt, nyttehaver, leg og underholdning.

Stort potentiale
Jesper Koefoed-Melson, direktør i Kulturdistriktet, mener at Nordhavn og Østerbro har et stort uudnyttet kulturelt potentiale, og det skal konferencen ‘På Byens Vegne’ være med til at gøre noget ved:

 “På Byens Vegne er en ny oplevelseskonference for alle, der har et bankende hjerte for kultur og arkitektur. Her vil vi på byens vegne diskutere, hvordan kulturen kan masseres ind i byens rum, og hvordan sociale aktiviteter kan tænkes ind i arkitekturen. Nordhavn og Østerbro har så mange spændende og unikke byrum og bygninger, der bliver overset, og jeg håber, at vi med ‘På Byens Vegne’ kan sætte fokus på betydningen af kultur i byudviklingen,” udtaler han. 

ARCGENCY OG SUPERFLEX
På oplevelseskonferencen vil deltagerne komme bag kulissen og se nogle af de kulturelle potentialer Østerbro og Nordhavn rummer, og diskutere, hvordan man kan skabe endnu flere kulturelle og sociale fællesskaber i byen.

‘På Byens Vegne’ vil præsentere nogle af Københavns skarpeste aktører inden for kultur i arkitektur, feks. Tunnelfabrikken, ArcgencY, Superflex og Copenhagen in Common. 

Skal gentages hvert år
Det er Jesper Kofoed-Melsons tanke at ‘På Byens Vegne’ skal være en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor byens aktører mødes om en fælles passion for kultur i arkitektur. Samtidig vil oplevelseskonferencen styrke Østerbro og Nordhavn som et kulturdistrikt, der er værd at besøge, når København blive verdens arkitekturhovedstad i 2023. 
På Byens Vegne er støttet af Københavns Kommune, Østerbro Lokaludvalg, By & Havn, Sharing Copenhagen, Copenhagen in Common og Wonderful Copenhagen.

Om Kulturdistriktet
Kulturdistriktet er stiftet med ambitionen om at udvikle Nordhavn og Østerbro som attraktive kulturdestinationer. Kulturdistriktet har bl.a. arrangeret Åben Festival og stået for aktivitetter under Havnefestivalen.

Bag Kulturdistriktet står en forening af visionære byudviklere, kunstnere, kulturinstitutioner og virksomheder, der er gået sammen for at skabe rammer for kultur, samarbejde og innovation på Østerbro og Nordhavn. 

PÅ BYENS VEGNE – PROGRAM:

Velkomst og introduktion ved udviklingschef hos By & Havn, Per Schulze og direktør af Kulturdistriktet, Jesper Koefoed-Melson

Direktør i Unionkul og intiativtager til Tunnelfabrikken, Klaus Kastbjerg,  Arkitekt og medstifter af ArcgencY Arkitekter, Mads Møller,  Kunstner og medstifter af Superflex, Bjørnstjerne Christiansen,  Programleder for World Capital of Architecture 2023, Kristine Munkgård Pedersen.

Oplev lokale kultur- og byudviklingsprojekter fra Østerbro og Nordhavn.

Performance af det københavnbaserede kunstnerkollektiv Pleasure Control

Snacks og lidt koldt at drikke i Tunnelfabrikkens nye kulturcafé ODDS AND ENDS

 

 

 

På Byens Vegne. Oplevelseskonference. 19. maj kl. 15-18 i Tunnelfabrikken, Oceanvej 1. Billetter: billetto.dk: På Byens Vegne.

Close

Translate »