Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
kulturnat mariasattrup

Kulturnatten vender tilbage

15. oktober vender Kulturnatten omsider tilbage i velkendt form. 250 af Københavns små og store kulturinstitutioner har særarrangementer, og spektakulære lyssætninger på bygninger og pladser vil vise byen i et nyt lys.

Det skriver arrangørerne af Kulturnatten, som ufrivilligt holdt pause i 2020. Nu vender man tilbage til normalen, således kan man igen købe et Kulturpas som giver adgang til de mange arrangementer. Kulturpasset koster 95 kroner og sættes til salg 1. oktober på museer, hos 7-Eleven i hele hovedstadsområdet og på kulturnatten.dk. Programmet offentliggøres 24. september på hjemmesiden kulturnatten.dk. Her kan man også planlægge sin egen rute gennem byens oplevelser.

“Den ufrivillige pause har kun gjort vores tørst efter fælles oplevelser større, så Kulturnatten anno 2021 bliver en kærkommen fejring af friheden, fællesskabet og byens ukuelige kulturliv. Fra Indre By til Valby, Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Nordvest, Islands Brygge, Amagerbro og Christianshavn – hele byen står klar til at tage imod, når klokken slår 18.00 den 15. oktober,” skriver Kulturnatten.dk

Kulturnatten i København arrangeres – uden støtte fra stat og kommune – af en forening bestående af en lang række kulturinstitutioner, som sammen ønsker at skabe en aften med ekstraordinære oplevelser for alle aldre. Medlemmerne betaler ikke kontingent, og alle arbejder ulønnet på nær Kulturnattens sekretariat. Eneste sponsor er DOT, der sponsorerer transport på selve Kulturnatten. Alle indtægter kommer fra salg af Kulturpas, og et eventuelt overskud anvendes udelukkende til gennemførelsen af kulturelle arrangementer under næste års Kulturnat i København og på Frederiksberg.Siden starten i 1993 er Kulturnatten vokset til at blive Danmarks største årlige éndagsbegivenhed. På trods af heldagsregn blev 2019-udgaven af Kulturnatten besøgt af godt 66.000 gæster.

Foto: Maria Sattrup/Kulturnatten.dk

Close

Translate »