Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Kunstig intelligens på Enigma

Kommunikationsmuseet ENIGMA på Øster Allé åbner 1. marts ny udstilling om Kunstig Intelligens. Udstillingen forklarer hvad Kunstig Intelligens er, hvad det kan blive til i fremtiden og giver gæsterne mulighed for at prøve den nyeste Kunstige Intelligens af.

“Og måske vigtigere endnu — så giver udstillingen jer mulighed for selv at tage stilling til, hvor meget KI, I vil lukke ind i jeres liv. Hvad skal vi være opmærksomme på i fremtiden? Hvordan ved du, om det er en ‘deepfake video’?”, skriver ENIGMAS nye museumsdirektør Magnus Restofte i nyhedsbrevet fra ENIGMA.

Hvordan ved du, om det er en ‘deepfake video’?”, skriver ENIGMAS nye museumsdirektør Magnus Restofte i nyhedsbrevet fra ENIGMA. (Foto: Camilla Winther)

Som en del af den nye udstilling om Kunstig Intelligens vil ENIGMA holde tema-aftener med med eksperter, hvor man stiller spørgsmålene: Hvor kunstig intelligens stiller os som mennesker? Og hvad kunstig intelligens gør ved vores sociale relationer?

Magnus Restofte startede 1. november som ny direktør for ENIGMA efter Jane Mylenberg, som var museets første direktør, og som stod for hele etableringen af det nye museum i den gamle postbygning ved indgangen til Fælledparken ved Trianglen.

“Det er nu 100 dage siden, at jeg havde min første dag som museumsdirektør, og jeg har ikke fortrudt et eneste sekund, at jeg sagde ‘ja’ til jobbet. Vores museum er fyldt med aktuelle udstillinger, finurlige historiske genstande og glade værter, der går langt for at give alle en helt speciel oplevelse i vores rammer,” skriver Magnus Restofte.

Han fortæller, at der kommer mange gæster på EMIGMA. Januar har faktisk vist sig at være den mest besøgte måned, siden museet åbnede i marts 2023. Og den nye cafe – Brasserie Post – har også godt besøg.

ENIGMA. Øster Allé 3, 2100 København Ø. Læs mere: https://www.enigma.dk/artikel/hej-menneske-stoler-du-paa-mig

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »