Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

“Lad os gå i dialog om butikslivet”

Debatten om butikslivet i Århusgadekvarteret er nogle gange baseret på myter. Det kunne være skønt med mere viden og information, mener Charlotte Korsager Winther.

Ligesom mange andre beboere i Århusgadekvarteret, var Charlotte Korsager Winther bekymret, da to butikker på Hamborg Plads lukkede lige efter hinanden. Det skete sidste år, da Stelling og DoughGirls pludselig var væk.

“Det er ærgerligt, og det skaber en lidt trist stemning med de tomme vinduer. jdeg kalder dem selv for ‘døde øjne’,” siger Charlotte Korsager Winther, som for nogle uger siden startede og deltog i en debat om butikslivet på Facebookgruppen ‘Alle os i Nordhavn’. Det affødte også nogle artikler om emnet i Nordhavn Avis. Bl.a. et interview med forpersonen for Handelsforeningen Århusgadekvarteret, Nanna Thor.

Der var mange meninger og spørgsmål til udvikllingen  af butikslivet. Er det rigtigt, at Matas har fået nej til at åbne i Nordhavn? Er huslejen alt for høj? Er kriterierne for at åbne butik alt for skrappe? Disse spørgsmål stillede avisen til NREP for nylig.

Mere dialog og information

Charlotte Korsager Winther forstår udmærket, at både udlejeren af lokalerne (NREP/PFA, red.) og de interesserede lejere skal lave nogle benhårde kalkyler, for at vurdere om butikken kan klare sig.  

“Det er fair nok. Men jeg synes at vi har ventet i for lang tid på at få nogle levedygtige butikker her omkring Hamborg Plads,” siger Charlotte Korsager Winther. 

Hun ville ønske, at de almindelige beboere i Århusgadekvarteret fik mere information og viden om butikslivet. Fra for eksempel Handelsforeningen i Århusgadekvarteret eller NREP, som står for udlejningen. 

“Det kunne være fint at få aflivet de myter, som er i omløb. Jeg kan for eksempel forstå, at Matas aldrig er blevet afvist som lejer. De  er bare ikke interesserede endnu.”

Vi bliver flere og flere
“Udlejeren og handelsforenigen skal også tænke på, at vi bliver flere og flere beboere, og dermed også bliver flere lokale kunder. Vi er også meget engagerede i lokalområdet. Jeg ved at mange af os gerne vil være med til en sober debat, for eksempel om hvilke typer butikker der efterspørges,” siger Charlotte, som selv efterlyser ‘ganske almindelige butikker’.

“En tøjbutik til voksne, eller en børnetøjsforretning. Jeg tror at de sagtens kunne klare sig her. Men lad os starte med en bedre dialog – og mere information,” siger hun.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »