Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Lær alt om SEO og design – på en gang

partnerVil du gerne være den, der sørger for, at I får kunder i biksen? Så er det en god idé at sætte sig ind i, hvordan søgemaskineoptimering fungerer. Det handler helt basalt om, at I lærer at bruge de søgeord i jeres tekster, der får folk til at klikke ind på jeres side gennem en søgning på en hvilken som helst søgemaskine.

Men det er ikke altid let helt at vide, hvordan det skal gøres. Ved at få hjælp af professionelle, kan I få sat en hjemmeside op i WordPress, som I selv kan redigere efterfølgende. Det betyder groft sagt, at I modtager en yderst personlig skabelon, der er udviklet til netop jeres virksomhed, som I efterfølgende selv kan modificere, så nye tekster, produkter eller artikler kan tilføjes. Læs mere her.

Vær medbestemmende

Det er en dejlig følelse at modtage et produkt, man virkelig godt kan lide og som nærmer sig det perfekte. Det resultat er bare meget svært at opnå – men det kan lade sig gøre. Det kræver, at I som virksomhed arbejder sammen med professionelle, der kan give jer rådgivning og tips til, hvordan I skal optimere jeres hjemmeside, og som med en hjemmeside designet specielt til jer kan lægge bunden for, hvordan I i fremtiden skal håndtere jeres online fremtoning.

Måden, besøgende opfatter jeres side på, er nemlig helt afgørende for, om de senere går fra blot at være besøgende til at blive egentlige kunder, der fast vender tilbage. Uanset hvor meget godt indhold og beskrivende information, jeres hjemmeside indeholder, så nytter det intet, hvis det ligger gemt væk, så man ikke hurtigt finder det, eller hvis hjemmesidens generelle udseende ikke lægger op til, at I er en virksomhed i udvikling, der er helt klar på nye udfordringer. Men med en hjemmeside med blikfang opnår I det hurtigt.

Close