Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Larmende gæster, bilræs og utrygge naboer?

Østerbro Lokaludvalg advarer om at der er flere og flere tilfælde af larm og utryghed i nattelivet på Østerbro.

Lokaludvalget har modtaget flere henvendelser fra frustrerede naboer til serveringsteder i bydelen.

“Det er kommet os for øre, at der gentagne gange i den senere tid, er opstået kontroverser, utryghedsskabende adfærd og komplikationer heraf, hvor lokale borgere føler sig overset og magtesløse overfor udviklingen,” skriver lokaludvalget.

Lokaludvalgsformand Allan Marouf har nu skrevet et brev til Kultur- og Fritidsborgmester Mia Nyegaard (RV) og Kultur- og Fritidsudvalget.

“Vi får mange klager over Haralds Bodega på Jagtvej og Marina Lounge på Langelinie. Henvendelserne handler om omfattende chikane med trusler mod lokale borgere, mange klager til Støjvagten og til politiet på grund af larm,” står der i brevet.

Borgerrepræsentationen har i dette efterår drøftet en ny nattelivsplan, som blandt andet skulle fordele nattelivets pres på hele byen ved at flytte en del af udskænkningsstederne ud i brokvartererne. Der er også udpeget steder, hvor barer evt. kunne holde længere åbent.

Men intet er afgjort endnu, og Østerbro Lokaludvalg ønsker nu at der udarbejdes en plan for “hvordan nattelivet og lokalmiljøet kan sameksistere harmonisk og så gnidningsfrit som muligt. Det er et bydækkende problem, og Østerbro Lokaludvalg forventer en helhedsorienteret løsning”, skriver formanden.

Læs Lokaludvalgets henvendelse under fanen ’Høringer’: https://oesterbrolokaludvalg.kk.dk/hoeringer

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »