Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Letz Sushi: “Tak for jeres støtte”

 Letz Sushi Nordhavn er lukket, og bestyrer Poy T. Sitthikul sender en tak til Nordhavns beboere for seks gode år.

Letz Sushi Nordhavn lukkede permanent onsdag 7. januar, da hele Letz Sushikæden gennemførte en såkaldt solvent nedlukning. Nedlukningen skete så hurtigt, at Poy T. Sitthikul ikke nåede at sige farvel til sine mange stamgæster.

“Jeg vil bare lige skrive her for at takke jer, for at være så gode til at støtte lokalt. Det har været dejligt at være med i så mange år på sidelinjen og se området blomstre til det den er i dag. Og følge med i familier som vokser, børn blive til voksne og hunde fra hvalpe, har kun været en fornøjelse,” skriver Poy på fb-gruppen “Alle os i Nordhavn”.

Letz Sushi ved en af deres affaldsindsamlinger i Nordhavn.

“Vi ses måske i nogle fremtidige projekter. Nordhavn er helt klart et område jeg ville vender tilbage til,” fortsætter Poy.

Letz Sushi Nordhavn åbnede på Sandkaj i 2017 som en af de allerførste restauranter i Nordhavn. I tidens løb har Letz Sushi støttet flere lokale aktiviteter som f.eks. Halloween og skraldeindsamlinger.

Letz Sushi kæden er ejet af Lars Larsen Gruppen, men det er ikke lykkedes at lave en rentabel forretning ud af sushi-konceptet på trods af 20 års investering. Letz Sushi havde 21 restauranter i Københavnsområdet, Aarhus og Sjælland. Sushikæden skilte sig ud fra andre restaurantkæder ved kun at bruge certificeret bæredygtig fisk. Desuden havde de i alt 223 ansatte overenskomst.

Det seneste regnskab for 2023 viste et underskud før skat på 36,2 millioner kroner. Det var ottende år i træk med røde tal på bundlinjen, og egenkapitalen var kun i plus, fordi Lars Larsen Group skød yderligere 40 millioner ind i selskabet i årets løb.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »