Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Lift Clinic: ‘Århusgadekvarteret er det helt rigtige sted’

Den plastikkirurgiske klinik Lift Clinic er åbnet i Havnehuset i Århusgade.

Adressen er Travemündegade 2, men klinikken ligger også ud til Århusgade, hvor der er indgang til receptionen og butikken med cremer.
Det er en stor lokation, hvor over halvdelen af stueetagen i Havnehuset er indrettet med kontorer, undersøgelsesrum, operationsstuer og opvågningsstue. I hele lejemålet er der lagt parketguld i sildebensmønster.

“Vi har selv indrettet lokalet i samme stil som vores klinik på Århus Ø i Århus har. Det har kostet mange penge, men vi tænker langsigtet, fordi vi er sikre på at placeringen her i Nordhavn er den helt rigtige for os,” siger Christian Sneistrup fra Lift Clinic.

“Jeg tænker blandt andet på de gode transportmuligheder med tog, metro og indfaldsveje. Men også på det miljø, som der allerede nu er opstået i Århusgade. Vi nyder at der er liv i gaden udenfor,” siger Christian.

Han er af den ene af de to kosmetiske plastikkirurger, som i 2020 etablerede Lift Clinic. Hans partner Jens Bengaard er leder af Lift Clinic i Århus. Klinikkerne er specialister i kosmetiske og plastikkirurgiske behandlinger. Klinikken tilbyder mange forskellige operationer og behandlinger: Ansigtsløft, brystforstørrelse, implantater, Brazilian Butt Lift, fedtsugning, kosmetisk næseoperation, maveplastik og ‘mommy-makeover’ er bare nogle af dem.

“Den første dag efter vores åbning i Nordhavn havde vi syv operationer, og tre af dem var med klienter som bor her i Nordhavn. En af dem kunne vi endda følge helt hjem til hendes bolig efter operationen,” fortæller Christian.

Christian boede selv på Sundmolen indtil for tre år siden. Og hans bonussøn bor der stadig med sin mor. Før han var med til at starte Lift Clinic, var Christian i 10 år privatpraktiserende plastikkirurg. Desuden er han uddannet plastikkirurg på Rikshospitalet i Oslo. 

“Tryghed og tillid er helt afgørende for vores arbejde. Lige fra første møde til afsluttende samtale. Derfor skal vores rammer også være præsentable og rare at være i. Dertil kommer at vi har fået lavet operationsstuer og behandlingsrum som er helt up-to-date hvad angår udstyr og indretning,” siger Christian, som ser frem til at drive klinikken i Nordhavn i mange får frem.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »