Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

LOPPEMARKEDET vender tilbage 20. maj

2150 Nordhavn Løb & Motion er klar til at gentage succersen med loppemarked på Göteborg Plads. Og der er rift om stadepladserne.

Loppemarkedet blev holdt for første gang sidste år, og var en stor succes med 25 stader og masser af mennesker. I år er der 30 stader, og ved redaktionens slutning var der kun otte ledige tilbage.

Gratis morgenbord

“Vi starter med et fælles og gratis morgenbord klokken 8-10, og så vil markedet være åbnet  klokken 10-15. Vi har selv en bod på pladsen, men det er et loppemarked for alle, og vi holder det kun for at skabe opmærksomhed om klubben. Hvis der er overskud, går det til velgørende formål,” siger formand for 2150NLM, Per Bodholt.

Loppemarkedet sidste år var så heldig at have godt vejr.

Pladsmangel
Klubben har i dag 200 medlemmer, og har i de senere år udvidet sine hold, så klubben både tilbyder løb, TRX, pilates, yoga, crosgym og cykling. 

“Der kommer 15-20 mennesker til pilates hver gang, og pladsen i Aktivitetshuset er ved at være for trang. Men så er det godt at vi har gæstfrie medlemmer.  En dag var bookingen af Aktivitetshuset gået galt, så holdet stod uden lokale. Men en beboer inviterede hele holdet hjem i sin stue her i Nordhavn i stedet for,” fortæller Per Bodholt.

Nordhavn er helt almindelig
Med loppemarkedet vil klubben gerne være med til at vise, at beboerne i Nordhavn er helt almindelige mennesker.

“Ja, selvfølgelig er vi det. Men der er nogle forestillinger om Nordhavn som en rigmandsghetto, og det er helt forkert. Når først man kommer i træningstøjet og snakken går, så er vi lige så almindelige og forskellige som alle andre. Det skal loppemarkedet også være med til at vise. Vi har lavet flyers og plakater og vil gerne trække en masse folk herud. Der er allerede  stor interesse, for eksempel fra beboere på Østerbro,” siger Per Bodholt.    

Nu håber klubben bare på godt vejr.
“Vejret er vi ikke herrer over. Men resten af arrangementet er der styr på!

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close