Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
lucia svoemmere

Luciaoptog i vandet ved Sandkaj

På mandag 13. december kl. 18 fejres Lucia ved Sandkaj i Nordhavn. Ude i vandet – med svømmere.

Det er erfarne vintersvømmere, som vil lave et optog med lys på hovederne og på deres svømmetasker. Inden optoget vil Nordhavn Søspejdere lave et juleløb i Nordhavn, og derefter stå fakkelvagt på kajen. 

“Kajen vil summe af jul og hygge for store og små. Husk at tage det varme tøj på! fortæller arrangørerne fra Norvin Vinterbaderklub og Nordhavn IF. En af arrangørerne, Susan Vincentz, deltog også sidste år i det svømmende Luciaoptog, dog var der ikke så mange publikummer pga. coronarestriktioner. 

“Er det ikke meget koldt?” spørger Nordhavn Avis.

“Ja, det er koldt… Sidste år var vandet 5 grader. Men vi er erfarne vinterbadere og svømmere – og kan desuden gå i sauna bagefter,” svarer hun.

Svømmende udendørs Luciaoptog. MANDAG DEN 13. DECEMBER 2021 KLOKKEN 18.00. Sandkaj. Sø-spejdere vil stå med fakler ned langs kajen. Bassinet ved Sandkaj bliver oplyst af lys fra Luciabrudenes lyskranse. Mens Ingeborg Børchs stemme fylder luften med glæde og håb – og der vil være et par fællessange – download gerne teksten til Luciasangen. Der vil blive uddelt lidt julegodt og varmt at drikke. Nordhavns spejderne laver børne juleløb fra kl. 16.30.

Close

Translate »