Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Lyder en lækker, nybygget patriciervilla som noget for jer?

Så er det måske med at slå til. Har I længe gået og drømt om at få en patriciervilla, hvor der er lyst og rummeligt og plads til hele familien?

Boligjagt er en svær størrelse, og hvis ikke I hidtil har haft held med det, er I måske begyndt at kigge på muligheden for at bygge selv. Hvis I har fundet en grund på en placering, I er glade for, er det bare med at få tegnet et hus.

En patriciervilla har forhåbentlig det, I er på udkig efter. Det er op til jer, hvordan den skal indrettes. I kan finde inspiration til plantegninger, men ultimativt er det jeres beslutninger, der skal have endelig indflydelse på, hvordan det bliver. Det er blandt andet op til jer at finde ud af, om I skal have et, halvandet eller to plan, og om jeres hjem skal have kælder.

En funktionel og lys kælder

Mange gange bliver en kælder blot lidt til et opbevaringsrum, der ikke er specielt hyggeligt. Ved patriciervillaer er kælderen dog typisk så høj, at der er vinduer i den øvre del, så der er godt lysindfald i kælderen. Det giver jer muligheden for, hvis den er høj nok og lever op til kravene, at gøre kælderen til beboelse, eller alternativt at have gode opholdsrum, der kan bruges i den etage. 

Når der er tale om nybyg, er der som regel noget mindre vedligehold, end hvis der var tale om en ældre patriciervilla, som der ellers findes mange af. Det kan forhåbentlig give jer lidt mere overskud til at holde hus og have at I ved, at der ikke konstant er et eller andet, der skal kigges på – I har forhåbentlig boligen i mange år frem, og det er med at gøre det så simpelt som muligt for jer selv.

Close