Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Lynetteholm: Stort område afspærres

Lynetteholm projektet fortsætter ufortrødent og i september vil et nyt, stort arbejdsområde blive afmærket med gule bøjer, så der ikke er adgang for både og skibe. Jordtransporter fra Nordhavn er også i fuld gang.

OPDATERING: Lukning af Lynetteløbet er udskudt til 23. oktober. Det betyder, at al fritidssejlads kan benytte Lynetteløbet frem til og med efterårsferien. LÆS MERE HER

Det er ‘Fase 2’ arbejdsområdet som nu skal have etableret et dige (‘perimeter’) hele vejen rundt – og 18. september afmærkes to nye arbejdsområder med gule ‘adgang forbudt’ bøjer. Det drejer sig om et mindre område ved vandet ud for Levantkaj i Nordhavn. Og et større område mellem Refshaleøen og Kronløbet, som betyder, at det fremover ikke bliver muligt for fritidsfartøjer at passere gennem sejlrenden Lynetteløbet. 

På billedet ses de fremtidige arbejdsområder markeret med gule bøjer. Det lille område ses ved Levantkaj (helt ind ved Kronøbets indsejling). Det store ‘Fase 2’ områder er markeret med gråt. Der kan komme ændringer i afnærkningen, og sejlere skal holde sig løbende orienteret på Efterretninger for Søfarende.

Følgegruppemøde 13. september  
By & Havn havde 13. september inviteret sejlklubber og foreninger til et følgegruppemøde for at fortælle, hvordan man fremover skal sejle i Kronløbet, når Lynetteløbet lukker, og i hvilket tempo udlægning af bøjer og lukning af Lynetteløbet vil finde sted. I de kommende dage vil der komme mere information ud via nyhedsbreve fra Lynetteholm mv.

Sejlads af jord fra Nordhavn 
Lynetteholm skal blandt andet fyldes op af overskudsjord fra København og omegns byggeprojekter. Åbningen af Lynetteholms jordmodtageanlæg i juni 2023 betød, at Nordhavn ikke modtager overskudsjord længere. Men der ligger store bjerge afsåkaldt mellemoplagret jord på Nordhavn, som nu er ved at blive sejlet til det nye jordmodtageanlæg på Refshaleøen. Dette arbejde fortsætter i september. Det nye jordmodtageanlæg er også begyndt at modtage jord fra lastbiler, og klapbroen ud for Margretheholms Havn er sat i drift.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »