Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

MAKE nordic har fået mere plads

I lokalerne på Århusgade 138A har MAKE nordic åbnet dørene til et endnu større showroom.

Da Make nordic flyttede ind i det lyse hjørnelokale i Århusgade 138A, var den bagerste halvdel lejet ud i en tidsbegrænset periode på ca. halvandet år. Nu har udlejeren PFA/NREP lagt de to lejemål sammen, og MAKE nordic har fået dobbelt så meget plads.

“Tidspunktet var perfekt, da vi var desperate efter at udvide showroomet. MAKE nordic vokser, og vi har brug for kontorpladser, mødelokale, køkken og ekstra showroom, så vi kan vise endnu mere af kollektionen,” fortæller Anne Ø. Jakobsen fra MAKE nordic.

MAKE nordic forhandler egne kollektioner af møbler og tekstiler, som udvikles i samarbejde med både nye og erfarne designere samt arkitekter. Kollektionen består af både sofaer, sofaborde, spiseborde, spisebordstole, lænestole, bænke, barstole og lamper.

“Derfor bliver kollektionen udelukkende solgt på vores egen hjemmeside: www.makenordic.com og i egne showrooms. Showroomet er en vigtig del af kundernes oplevelse, da det er her, de kan se, føle og prøve møblerne inden, de tager beslutningen. Nordhavn har, ligesom MAKE nordic, de sidste to år fået mange nye besøgende. Vi er derfor enormt begejstrede for, at vi bliver på adressen,” siger Anne Ø. Jakobsen.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »