Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
nordhavnif dialogmoede born og unge

Mere leg og idræt, tak!

Den nye facebookgruppe er et af resultaterne fra en række møder med Nordhavnske forældre, arrangeret af Nordhavn IF. 

Gruppen skal være en en platform målrettet familier, hvor alt fra børneaktiviteter, legeaftaler, idrætsmuligheder og lokale initiativer for familier kan opstå.

Oprettelsen er koordineret med stifterne af den store ‘Alle os i 2150’ gruppe. Den skal administreres af lokale forældre.
“ALLE initiativer er velkomne; natur, krea, idræt, legeaftaler, friluftsliv, musik, og meget mere,” skriver Lotte Tranekær.

Pop-up på Konditaget
Facebookgruppen kan således anskues som en del af en større indsats omkring børne- og ungeaktiviteter i Nordhavn. Såleden har idrætskonsulent Lotte Tranekær fra Nordhavn IF/DGI Storkøbenhavn i oktober og november måned inviteret til løb-og-leg for alle børn i Nordhavn på Konditaget Lüders. Der var god opbakning, og børn og forældre var interesserede i mere udendørs idræt for børn og unge. Så nu er der planer om at  køre aktiviteterne videre i en rigtig forening. 

Dialogmøde
Børn og unges muligheder for lokal idræt blev også drøftet på et dialogmøde med forældre i Nordhavn sidst i oktober. Her kom der endnu flere idéer og tanker på bordet. 
“Vi har lovet hinanden at fortsætte dialogen samt arrangere et møde for alle lokale, der vil medvirke til at lave gode, lokale aktiviteter for børn og unge – samt at invitere det kommende, nye Kultur- og fritidsudvalg til et dialogmøde i det nye år,” skriver Lotte Tranekær.

Close

Translate »