Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
metro nov 2018 02

Metroen kører også Tour de France

Tour de France i København vil give rekordmange passagerer i Metroen, som stort set vil være eneste mulighed for at komme hurtigt og nemt rundt i byen.

Københavns Kommune forventer omkring 400.000 tilrejsende til det historiske cykelløb 1. juli, som vil lukke veje og cykelstier i og omkring Indre By med hegn, mens 2500 p-pladser bliver inddraget. Også i dagene før og efter Tour de France-etapen i København vil der være store trafikale ændringer. F.eks. er en hovedfærdselsåre som H.C. Andersens Boulevard lukket allerede fra mandag 27. juni.

Metroen bliver faktisk den eneste transprotform, som ikke berøres, og derfor har Metroselskabet og driftsoperatøren Metro Service i flere måneder forberedt sig på dagene.

”Vi glæder os til at hjælpe både de gæster, der kommer for at se cykelløbet, vores pendlere og øvrige kunder samt de passagerer, der ikke kan komme på arbejde på normal vis – men som i stedet må bruge Metroen. Det er derfor også vores forventning, at det kan blive én af de travleste dage i Metroens 20-årige historie,” siger Hanne Tærsbøl Schmidt, direktør i Metroselskabet.

 Metroen kommer derfor til at køre med myldretidsdrift både 1. og 2. juli . helt ned til 90 sekunder mellem togene. Alle stationer på eller tæt på ruten vil være bemandet af stewards. Metroen vil samarbejde med frivillige infoguider fra Sparta, der kommer til at stå på gadeplan ved de vigtigste stationer. Og Via QR-koder på skilte på stationerne kan man købe en eventbillet til 30 kroner for 12 timers fri rejse i zone 1-4.

Læs mere på DOTs fælles Tour de France-hjemmeside: www.transporttiltouren.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Metrostationer langs Tour de France-ruten i København.

Hent billede som .jpg via dette link. Credit: Amaury Sport Organisation

Close

Translate »