Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Metroskinner til Nordhavn

metroMetrolinien til Nordhavn har nu skinner, hele vejen fra Orientkaj og ind til Sortedams Sø, hvor Nordhavnsafgreningen møder Cityringen

Skinnelægningen er ovre på Østerbro. Der er nu lagt skinner på hele strækningen i de to tunneler, som forbinder de nye metrostationer, Nordhavn og Orientkaj, med det øvrige metronet. Det skriver Metroselskabet.

metroDe kommende måneder fortsætter indretningen af tunnelerne, hvor der blandt andet skal installeres lys og gangvej langs siden.
”Det er en stor milepæl, at vi nu har skinner hele vejen til Orientkaj. Sideløbende med arbejdet i tunnelerne fortsætter arbejdet med at færdiggøre stationerne. Vi glæder os til at kunne slå dørene op for passagererne i Nordhavn i begyndelsen af 2020”, siger Christopher Cox, chef for system- og driftsafdelingen i Metroselskabet.
De to metrostationer i Nordhavn er startskuddet på den nye metrolinje, M4, der vil forbinde den nye bydel, Nordhavn, med det øvrige København. M4 åbner i 2020, og i 2024 udvides metrolinjen med yderligere fem metrostationer i Sydhavn, så man i fremtiden kan tage fra Orientkaj i nord og til Ny Ellebjerg i syd.
<SE status for hele metrobyggeriet

 

Close

Translate »