Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
sundmole boldbane tagtomat165

Møde om børne og unges muligheder i Nordhavn

Nordhavn IF og DGI Storkøbenhavn vil holde møde om et aktivt børneliv i lokalområdet. 

Nordhavn IF ønsker at gøre mere for de børn og unge, der bor i Nordhavn. Så nu inviteres alle børneforældre til dialog og interviews om mulighederne for irdært og leg i lokalområdet. Mødet er kommet i stand i samarbejde med lokale børnefamilier i Nordhavn.

Udover at invitere alle børnefamilierne, har Nordhavn IF og DGI Storkøbenhavn også forsøgt at invitere en række lokalpolitikere til mødet, som kaldes et ‘lyttemøde’:
“Vi vil forsøge af invitere en række lokalpolitikere med til lyttemødet, så de også har muligheden for at lytte til de lokales stemmer og arbejde for at fremme mulighederne for lokal idræt på den politiske dagsorden op til og efter kommunalvalget 2021,” skriver de to foreninger. .

Lyttemødet afholdes lørdag 30. oktober kl. 9.30-11.00 i Det Flydende Aktivitetshus på Sandkaj. På programmet er bl.a. et oplæg fra Kasper Lund Kirkegaard, som er Idrætspolitisk konsulent i DGI Storkøbenhavn. Desuden er der fokusgruppeinterviews med de fremmødte forældre ved Lotte Tranekær, som er idrætskonsulent i Nordhavn IF.

Tilmelding via mail til lotn@dgi.dk med navn(e) på deltager(e). 

Close