Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Modesalon på STAY Seaport i februar

Det århusianske slow fashion brand SALONSALON præsenterer sin spring/summer-kollektion i Nordhavn på STAY Seaport 4-7. februar.

Nordhavn har været den faste base i København siden starten på SALONSALON i 2020. Først på The Audo og siden august 2023 på STAY Seaport, hvor der er mulighed for at skabe en mere intim og vedkommende oplevelse, fortæller Stine Bjerregaard fra SALONSALON.

De halvårlige kollektionener er skabt af deadstock-metervarer, som bliver syet i Italien, og produceres på bestilling til den enkelte kunde for at mindske overproduktion. 

“Den bæredygtige omstilling af modebranchen ligger os stærkt på sinde. Ud over det skarpe fokus på ressource-forbrug handler det om kvalitet og langtidsholdbart design – og ikke mindst om ordentlige forhold for de dygtige mennesker, som syer vores tøj,” siger Stine Bjerregaard.

De halvårlige præsentations-arrangementer kaldes for saloner, og er sociale begivenheder for cirka 20 kvinder ad gangen. 

“Vores designer præsenterer kollektionen og fortæller om tankerne bag designet, om metervarerne og hvor tøjet produceres. Bagefter prøver kvinderne tøjet på og lægger til slut en bestilling, hvis der er noget de ønsker at købe. Varerne leveres cirka 8 uger senere,” forklarer Stine Bjerregaard.  

wearesalonsalon.com

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »