Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Netværksmøde for grønne fællesskaber

Hvad kan der ikke ske, når engagerede folk med interesse for bæredygtighed, natur, og klima samles i et lokale?

Det kan man finde ud af, når Miljøpunkt Østerbro sammen med Kultur Ø og Østerbro Lokaludvalg holder netværksmøde 19. august kl. 17.00-20.00 hos Danmarks Naturfredningsforening i Masnedøgade 20.
Initiativet er for organisationer, netværk, borgere eller ansatte, der enten allerede er godt i gang med bæredygtige projekter – eller gerne vil inspireres til, hvordan man bedst kommer ud af starthullerne. Man skal tilmelde sig till mødet på forhånd til lama@miljopunkt-osterbro.dk.

For nylig blev facebookgruppen ‘Grønt Østerbro og Nordhavn’ oprettet. Gruppen er for alle beboere, foreninger, netværk og virksomheder, som bor eller har aktiviteter på Østerbro og i Nordhavn. Her kan man lære hinanden at kende på tværs af organisationer og aktiviteter, lære af hinanden, linke til hinandens projekter, få kontakt til flere grønne beboere i bydelene og måske samarbejde om arrangementer. Gruppen er tænkt som et digitalt supplement til alle de samarbejder, som i forvejen findes i bydelene.

Læs mere i Facebook-gruppen ‘Grønt Østerbro og Nordhavn‘. Få overblik over grønne fællesskaber på Østerbro og I Nordhavn her.

Gruppe for frivilligt miljøarbejde
Man kan også blive frivillig i Miljøpunkt Østerbro. Miljøpunktet har fået en gruppe under Copenhagen Volunteers, som er Københavns Kommunens frivilligkorps. Her kan man hjælpe med til alskens kulturarrangementer og på den måde være med til at afholde events og møde nye mennesker. I Miljøpunkt Østerbros arbejde kan man f.eks. give en hånd til byttemarkeder, affaldsindsamlinger, planteworkshops eller netværksmøder. Lige nu kan man være med til at afholde byttemarked til Kulturhavn 28. august. 

Læs mere om CPH Volunteers og find Miljøpunkt Østerbros gruppe.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close