Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Nilfisk flytter til Marmorbyen

Onsdag 25. oktober flyttede Nilfisk ind i sit nye hovedkontor i Nordhavn. Nilfisk flytter sit hovedkontor fra Brøndby til det nye kontorhus på Marmorvej 8.

Nilfisk har primært vidensmedarbejdere og administrativt personale i Danmark. Produktion, lagre og distribution er placeret rundt om i verden, primært i Europa og USA. 

Virksomheden har en R&D-afdeling i Hadsund og specialvirksomheden Nilfisk Food i Aalborg. I alt er der ca. 430 Nilfisk medarbejdere i Danmark og 4700 globalt.

Nilfisk har forpligtet sig selv til at levere på flere bæredygtighedsmål. Det nye kontor skal opnå en DGNB Guld-certificering  som både omfatter social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed. 

Desuden giver den nye placering i Nordhavn nem adgang til offentlig transport som busser, metro, S-tog og regionaltog. Cykelstier vil også lette pendling til kontoret for medarbejdere, der bor i Københavnsområdet. 

Hvad angår selve huset, så fremhæver Nilfisk flere energi- og miljøgevinster: 
Facaden er lavet af kalkmørtel frem for den traditionelle cementmørtel. Kalkmørtel udleder væsentligt mindre CO2 sammenlignet med cementmørtel. Stålkompositbjælkerne er lavet af 98% genbrugsstål. Trægulvet er lavet af såkaldte ‘offcuts’, som består af rester af træ, som bidrager til upcycling.

PensionDanmark er projektejer, og NCC Danmark er totalentreprenør. PLH Arkitekter har tegnet bygningen, og Rambøll er ingeniør.

Nilfisk blev grundlagt i 1906 af den danske ingeniør P.A. Fisker. I dag er virksomheden en af verdens førende globale leverandører af professionelt rengøringsudstyr. Mere end 90% af salget er til professionelle, mens den resterende del af forretningen, rettet mod forbrugerne, dækker gulvplejeudstyr, støvsugere og højtryksrensere. Nilfisks produkter og serviceydelser sælges i mere end 100 lande og produceres på 9 produktionssteder i bl.a. USA, Mexico, Ungarn, Italien og Kina.

Foto: Nilfisk

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »