Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Nordhavn – Brug din stemme!

claus2150 Nordhavn kan for første gang stemme til valget til TryghedsGruppens repræsentantskab i Region Hovedstaden fra 20. januar til 7. februar 2020. TryghedsGruppen er hovedejer af forsikringsselskabet Tryg og står bag TrygFonden, som hvert år uddeler 650 millioner kroner til tryghedsskabende initiativer.

Der er i alt 1,3 mio. danskere som er medlemmer af TryghedsGruppen (forsikringstagere i bl.a. Tryg, Alka, TJM og FDM Forsikring). Medlemmer får en skrivelse i deres e-boks om valget og stemmemuligheder.

Jeg flyttede ind i Nordhavn i oktober 2015, dengang ”vi” kun var 2 bygninger og der var flere kraner og gravkøer end mennesker. Jeg stiller op som kandidat til TryghedsGruppen og ser flere muligheder for at TrygFonden kan støtte vores blomstrende foreningsliv i Nordhavn samt støtte tryghedsskabende projekter.

Af mulige Nordhavns projekter tænker jeg på støtte til livreddere ved havnebadet på Sandkaj, opsætning af hjertestartere, projekter ift. at få sikre trafikforhold for fodgængere og cyklister, samt diverse idrætstiltag (f.eks. den midlertidige fodboldbane). Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvad vores lokale foreninger kan søge om støtte til fra TrygFonden.

Så Nordhavn – gør brug af din stemme og stem en nabo ind i TryghedsGruppen.

Close

Translate »