Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Nordhavn har en af verdens bedste bagere

asgerDet danske bagerlandshold har netop vundet bronze ved VM i Paris. Med på holdet er chefbager Asger Hansen fra Andersen & Maillard i Nordhavn. 

Danmark har netop vundet bronze ved VM i Paris, og dermed slået hjemmebanefavoritterne fra Frankrig og de tidligere mestre fra USA. Landholdet blev kun overgået af Japan på andenpladsen og Kina på førstepladsen. En af de tre bagere på det danske hold, Asger Hansen, holder dagligt til hos Andersen & Maillard i Nordhavn, hvor han er chefbager.

asgerDet er hele 12 år siden, Danmark sidst kvalificerede sig til VM og første gang nogensinde, at Danmark vinder medalje ved VM. I mange måneder har de øvet og gjort klar til konkurrencen, hvor bagerholdet med de tre bagere, Asger Hansen, Siri Pallesen og Mikkel Hansen, kom på podiet efter hårdt og koncentreret arbejde i hele otte timer. Blandt kategorierne til konkurrencen var baguettes, specialbrød og et skuestykke, som er en skulptur skabt af brød. 

Efter succesen i Paris er Asger Hansen klar til at trække i arbejdstøjet igen og levere brød og bagværk til Nordhavn.

”Det har været en helt ubeskrivelig stor oplevelse at komme på podiet til VM. Vi er selvsagt meget stolte  – og nu glæder jeg mig bare til at udvikle og bage endnu mere af det brød, jeg brænder for, her i Nordhavn,” fortæller en stolt og træt medaljevinder og mesterbager.

Kaffekonge åbner bager i Nordhavn 

 

Close