Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Nordhavns eneste fodboldbane er fortid

 fcGrusbanen i krydset ved Helsinkigade og Glückstadtsvej er fortid. Den skal bruges til parkering, men By og Havn kan ikke love FC Nordhavn nye baner.

Fodboldentusiasmen fejlede ellers ikke noget hos FC Nordhavn, da Nordhavn Avis var på besøg for en måneds tid siden. Selv om de kun havde en mindre grusbane at spille på, var der åbent hus i klubben hver lørdag formiddag til stor fornøjelse for Nordhavns børn og deres forældre. Det er slut nu, for By & Havn skal bruge området til parkering.
”Det har hele tiden været aftalen, at arealet kun var til låns,” siger Per Schulze, som er udviklingschef i By & Havn.
”Men derfor kan de selvfølgeligt godt være ærgerlige over at miste det. Derfor prøver vi nu at finde noget andet til dem,” siger han.

Er det ikke lidt kedeligt at erstatte en fodboldbane, som giver liv til området, men en kedelig parkeringsplads?
”Det vil nogen sige, jo, men der er mange i området, som synes, det er endnu mere kedeligt at køre rundt og rundt efter en parkeringsplads om aftenen. Derudover stiller kommunen krav til, at der skal være et vist antal parkeringspladser, og da det er yderst begrænset, hvad vi har af pladser, er det fodboldbanen, der må vige.”

Stiller kommunen ikke også krav til, at der skal være sportsfaciliteter i et boligområde?
”Nej, der er ingen krav, men kommunen har selvfølgelig nogle ambitioner på området, og vi hjælper gerne til med for eksempel at give beboerne midlertidige rekreative områder. Vi håber på både midlertidige løsninger men også på sigt en park, der både får plads til drageflyvning, solbad og boldspil, men folk kommer nok til at cykle lidt derud,” siger Per Schulze.

Close

Translate »