Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
peder stausholm 0060

Nordhavnskor søger sangere og korleder

Det lokale sangkor har fået nye øvelokaler i kirken, og har plads til flere sangstemme. Samt en korleder.

Først mistede koret sit øvelokale. Så lukkede al aktivitet ned på grund af Corona. Og senest har korleder Rasmus Bollerup søgt nye græsgange.  Men Nordhavnskoret lever skam endnu. For nylig fik koret nye og yderst velegnede øvelokaliteter i Hans Egedes Kirke i Vardegade. Og koret samles igen hver tirsdag aften for at synge. Det koster 800 kroner pr. sæson at være med.

“Nu mangler vi bare lidt flere sangere, især mænd, og så en ny korleder,” siger formand for Nordhavnskorets bestyrelse, Peder Stausholm. 

“Hvem ved, måske sidder der en er korleder her i Nordhavn, som har lyst til at være vores leder, og som har en delerfaring med amatørkor?” håber Peder Stausholm.

Forrygende start
Nordhavnskoret blev dannet i 2017 i det nu nedlagte Havnekulturkontor i Århusgade 126.

“Jeg fik idéen, skrev et facebookopslag, og ugen efter var vi 20 korsangere som mødtes i Havnekulturkontoret”. 

Peder Stausholm husker at der var et stort engagement i Nordhavn dengang, og med Havnekulturkontoret havde beboerne et sted at føre alle deres idéer ud i livet. Inden stedet lukkede var der 600 arrangementer hvert år. Lige fra korsang, dans og banko til fællesspisning og koncerter.

“Ærgerligt at det er lukket nu, især fordi at bygningen jo har stået tom i flere år,” siger Peder Stausholm. 

Efter at kulturhuset lukkede som følge af kapitalkræfternes logik, har koret holdt øveaftener i beboerlokaler rundt omkring. Tidligere i år fik koret så en aftale med Hans Egedes Kirke, som også er Nordhavns kirke. Og nu mangler der altså bare lige en  ny og engageret korleder til at føre koret videre.

“Vi er et rytmisk kor, og har bl.a. sunget mange af Benny Andersens viser. Men vi er åbne for alle slags sange og korarrangementer. Og så er der ingen optagelsesprøve!” 

Se Facebook: ‘Nordhavnskoret’

Close

Translate »