Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
mariehamnsgade promenade visual nordoe

Træpromenade til Mariehamnsgade

En helt ny promenade i egetræ bliver etableret langs Mariehamngade på Redmolens sydside.

En 140 meter træpromenade skal erstatte det flisefortov, som oprindeligt var planlagt på kajkanten ud til Nordbassinet. Det har vist sig, at fortovet ville gøre kørebanen langs kajen for smal. Derfor vil byggeselskabet Nordø/PFA i stedet bygge træpomenaden. Den bliver etableret på den skrå kajkant, også kaldet stenglaciset.

Promenaden starter ved kanalen ved Murmanskgade og fortsætter ud til Rigagade ved det cirkulære kontorhus, Spidsen. Promenaden vil dermed blive etableret foran de to boligbyggerier, Nordøkaréen og Nordøhuset.

Det er tegnestuen Cobe, der har tegnet den nye træpromenade, som vil blive etableret i takt med den øvrige infrastruktur på Redmolen. Det oplyser byggeselskabet Nordø på sin hjemmeside og i sit nyhedsbrev. I øjeblikket arbejdes der med reparation og renovering af stengalciset – se foto nedenfor.

Også byggeriet af Spidsen skrider videre. I tolvte sals højde er det sidste facadeelement netop sat på plads. Dermed er facaden med de 924 aluminiumselementer næsten fuldendt.  Arbejdet med facader og vinduer er også i fuld gang på de øvrige fire byggefelter på Redmolen. Facader i rustrøde mursten, corténstål og aluminium begynder at tage form. Indvendig er arbejdet med el, varme og ventilation i gang.

Og mange af boligerne på Redmolen er solgt eller reserveret. Se hvilke boliger der er tilbage på boligsiden for Nordø.

redmolen kaj mariehamnsgade

Close

Translate »