Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
redmolen spidsen nov 2021

Nu bliver kontorhus ikke højere

Kontorhuset på Redmolen har nået sin fulde højde på 14 etager og 62 meter. Nu skal den beklædes med stål.

Kontorhuset bygges af PFA og er navngivet ‘Spidsen’. Færdiggørelsen af råhuset blev markeret med rejsegilde for medarbejderne på projektet. Nu starter arbejdet med facader og vinduer. Der bliver plads til op mod 1.000 medarbejdere i huset, som er udlejet til Bech-Bruun advokatfirma og Copenhagen Infrastructure Partners (CIP). 

På hele Redmolen er fire ud af fem råhuse nu bygget færdig, og arbejdet med facader, vinduer og tekniske installationer er i fuld gang. Kun hotelbyggeriet på byggefelt 1.20 er montering af betonelementer fortsat er i gang. Redmolens i alt fem bygninger er bygget af i alt 16.000 betonelementer, der er kommet til byggepladsen på ca. 2.000 lastbiltransporter

I takt med at råhusene står færdige, tages de fem tårnkraner ned. I december forlader den første tårnkran byggefelterne. De andre fire tårnkraner vil blive på Redmolen noget tid endnu. 

På det andet kontorhus på Redmolen – kaldet ‘Porten’ er man begyndt at montere facader af corténstål, som man også kender fra P-hus Lüders i Helsinkigade. Når facaderne bliver monteret, har de en mørk overflade, men i takt med, at de udsættes for vind og vejr, går patineringen af cortenstålet i gang. Farven af stålet ændrer sig gradvist til en rustrød farve.

redmolen spidsen facade nov 2021jpg

redmolen spidsen inside nov 2021

Close