Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Ny gåtur med By & Havn

By & Havn inviterer på gåtur i Århusgadekvarteret 2. maj. På den guidede gåtur “zoomes der ind på kvarterets arkitektur, mødet mellem gamle og nye bygninger og de særlige karaktertræk, der kendetegner kvarteret”.

Administrerende direktør i By & Havn, Anne Skovbro, er vært på turen. Sammen med fagpersoner fra By & Havn vil hun fortælle om kvarterets overordnede planlægning og vise rundt mellem de gamle og nye bygninger.

Bygninger, som “skaber en særlig arkitektonisk balance, og hvor tegl og forskellige facader er kvarterets særlige kendetegn. Flere steder er de gamle kulturhistoriske bygninger kombineret med nyt byggeri, der sikrer, at fortidens kulturspor og havneidentitet bevares og i dag tydeligt står frem,” skriver By & Havn.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs til arkitektur, byliv og den mere generelle planlægning af kvarteret. Alle deltagere bliver udstyret med et headset for at sikre at alle kan høre, hvad der bliver sagt.

Guidet gåtur med By & Havn i Århusgadekvarteret. Tirsdag 2. maj kl. 17.00 – 18.30. Mødested foran Portland Towers på Göteborg Plads. Tilmelding via linket her.  Der er et begrænset antal pladser, som tildeles efter først-til-mølle-princippet.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »