Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Ny kampagne: Brug nu badestederne

Med mere end 300.000 badegæster i havnebadene i 2018 er Københavns havn mere populær end nogensinde før. Men der er også mange badegæster uden for badestederne, og det kan give farlige situationer.

I sommeren 2018 var der f.eks. flere tusinde badegæster i Nordbassinet, også selv om badevandskvaliteten var for ringe til badning på det tidspunkt. Der blev badet fra Marmormolen, hvor der ikke er nogen badezone. Desuden kom nogle badegæster så lang ud i bassinnet, at der var risiko for at blive sejlet ned af større både.

Københavns Kommune og By & Havn sætter med ny badekampagne fokus på sikker badning i havnen. Målgruppen er badeglade københavnere og byens mange danske og internationale gæster. De opfordres til at benytte de etablerede badesteder i havnen. For ved havnens ni badesteder bliver badevandet  tjekket, og man er i sikkerhed for trafik. 

Kampagnen vil løbe frem til primo juli, og vil blandt andet være synlig via plakater og digitale standere i byen, på sociale medier, på gocards på byens restauranter og cafeer, på flyers i havnebussen og turistinformation, på skærme i svømmehallerne og på en række skilte langs havnen, der henviser til nærmeste badested.

Der er ni badesteder i Københavns Havn herunder tre havnebade og fem badezoner plus en badezone ved Kalvebod Bølge, som forventes at åbne i sommeren 2019. Se alle badesteder her: kk.dk/badihavnen

”København er kendt verden over for vores grønne byudvikling og rene havn, der indbyder til en dukkert i havnen – særligt på varme sommerdage. Men det er vigtigt, at det sker på sikker vis. Derfor sætter vi nu en kampagne i gang, som opfordrer københavnerne og vores mange gæster til at bade fra de steder, som er beregnet til det. Og så er der bare tilbage at ønske alle en god sommer og god svømmetur,” siger Københavns overborgmester Frank Jensen (S).

Adm. direktør i By & Havn Anne Skovbro siger:
”Særligt om sommeren er der drøn på aktiviteterne, og så er det ekstra vigtigt, at vi passer godt på os selv og hinanden. Med denne kampagne opfordrer vi til, at man bruger de ni badesteder i havnen.Det gør det mere sikkert for alle at færdes i havnen, og badestederne er også det eneste sted, hvor badevandet bliver tjekket, så man kan være sikker på, om vandet er rent nok til en dukkert”.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »