Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Ny PopUp-udstilling på Sandkaj

ingeLokalet på hjørnet af Sandkaj og Ystadgade har i maj måned pop-up udstillinger. Fra 23. maj har billedkunstner Inge-Lise Koefoed en retrospektiv udstilling i anledning af sin 80 års fødselsdag i år.

På udstillingen “LifeLines” vises skulpturer i sten, bronze og støbejern – desuden collager og foto af en ny opsat skulptur, NORDhavnPil på pladsen Tingstedet i Århusgadekvarteret.
NORDhavnPIL blev i 2018 købt af By og Havn og foræret til Århusgadekvarteret. Placeringen har til formål at byde velkommen til området, hvor skulpturens udseende og materiale bidrager til kvarterets gadeinventar, og identitet som tidligere havneindustriområde. Skulpturen består af en mangekantet og lidt skæv pil som peger mod nord i rustent jern hvorpå der står en vandreblok fra det nordiske urbjerg. En moderne helleristning.

ingePopUp Udstilling med Inge-Lise Koefoed. Sandkaj 19. 2150 Nordhavn. Fernisering torsdag 23. maj kl. 17.00 til 19.00. Åben lørdag 25. maj kl. 13 – 15. Tirsdag 28. maj kl. 16 – 18 eller efter aftale på 29291060. www.inge-lisekoefoed.dk

Læs om den foregående udstilling: Tomt lokale får besøg af en kunstner

Close

Translate »