Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Ny salon sælger selvtillid

salondunordEt lokale på Amerika Plads har stået tomt længe. Nu har et ambitiøst par åbnet skønhedssalon, som får dig til at gå glad og fuld af selvtillid derfra. Nordhavn Avis har testet oplevelsen.

Lokalet i stueetagen på Amerika Plads har ligget tomt i lang tid. Nu er der endelig sket noget. Det er parret George Vukojicic og Santa Maria Juciute, der har åbnet Salon du Nord. Lokalet har gennemgået en omfattende renovering siden de overtog det i december.
Væggene er malet mørkegrå, der er sat lækre lamper op, og over den nye disk hænger en fladskærm og viser billeder fra et tropisk vandfald. Gulvet er i sorte sten.
”Ja, det var der ikke engang, da vi overtog det,” fortæller George Vukojicic om det nye gulv.
Han er tidligere forretningsmand og konsulent, men da han mødte Santa Maria Juciute fra Litauen sadlede han om.
Hun er nemlig uddannet kosmetolog og har modtaget undervisning steder som London, Los Angeles, Sverige samt verdens førende skønhedsnation, Rusland. Nu er det Nordhavns beboere, der får glæde af hendes evner. Det er blandt andet ansigtsbehandlinger, permanent makeup, vippe-extensions, vippeløft, ligesom der også er frisørsalon, hårfjerning, negleklinik og massage i salonen.
”Meningen er, at du skal blive mere selvsikker ved hjælp af små bitte ændringer i dit udseende. Vi sælger ikke bare et produkt, vi booster din selvsikkerhed. Folk er gladere, når de går herfra,” siger George Vukojicic.
Foreløbigt har han og Santa Maria fem ansatte i salonen. Men George håber, at salonen kun er den første salon i en kæde.

Kom nærmere
Nu mangler parret bare at lokke folk ind i salonen.
”Folk siger, at de synes, det ser lidt for flot ud til, at de tør gå herind. Vi vil gerne gøre det mere tilgængeligt, så vi holder vinduespartierne frie, så man kan kigge ind. Mændene er også interesserede. De kommer og spørger, om der også er noget for dem.”
Det er der, og priserne er endda på niveau med andre steder i byen. Faktisk håber George og Santa Maria at de kan lokke hele det nye område ind i deres salon. De bor selv i en lejlighed på Amerika Plads, og det skal være et levende område.
”Vi vil blandt andet holde fredagsbar hver fredag, hvor man kan komme og få et glas. Vi må ikke sælge alkohol, så vi giver det væk,” griner George.
”Vi er ret sociale af natur, og vi kan godt lide at møde mennesker over et par flasker. Så kan de også høre om det, vi tilbyder,” siger George.
For at skabe endnu mere liv i salonen vil George og Santa Maria også holde skønhedsseminarer og –konferencer, ligesom de med tiden vil have deres egen couture i forretningen af blandt andet undertøj og festtøj.

På briksen
Nordhavn Avis’ journalist har lagt sig på briksen for at undersøge, hvad Salon du Nord kan gøre for hendes hud, hænder og humør.

Santa Maria har et godt blik for, hvad kunden trænger til. I mit tilfælde har hun hurtigt spottet mine tørre hænder, men alle danske kvinder har tørre hænder, fordi de kører på cykel om vinteren, forklarer hun. Derfor skal mine hænder først have en paraffinkur. Jeg stikker begge hænder ned i den dejlig varme flydende paraffin, inden hænderne pakkes ind i først plastikposer og derefter i et par hvide grillhandsker i frotté. Så er jeg klar til at lægge mig på briksen, hvor Santa Maria vil give mig en ansigtsbehandling. Først tester hun min hud med en lille maskine. Den fortæller alt om acne, elasticitet, fugt, rynker, solskader. Resultatet er, at jeg har ganske få problemer med min hud, men at den er alt for tør. Det vil hun lave om på.

Først renser hun min hud, mens jeg ligger afslappet med mine hænder i grillvanterne. Så går hun i gang med mesoterapi-behandlingen. Jeg er lidt nervøs for, om de mange nålestik vil gøre ondt, og da den starter, lyder den som et tandlægebor, men jeg kan kort efter konstatere, at det føles og lyder mere som en flue i ansigtet. I løbet af den næste halve time masserer Santa Maria serum og foundation ind i min hud ved hjælp af de små nålestik. Det gør på ingen måde ondt, men er snarere dejligt. Da det er færdigt, bliver mine hænder frigjort, og de er så bløde, at man skulle tro, jeg aldrig havde kørt på cykel. Kort tid efter er hun også færdig med mit ansigt. Jeg kan ikke se nogen forskel på min hud, men den føles meget fugtigere og sundere, og jeg cykler lidt gladere derfra.

Close

Translate »