Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Ny trend: Jule- og nytårskrydstogter til København

København har fået ny rekord for krydstogtanløb i vintersæsonen. Havneselskabet CMP forventer ca. 54.700 passagerer og 18 krydstogtanløb til København i de typiske lavsæsonmåneder fra november 2023 til januar 2024.

De fleste anløb er kombineret med besøg i Visby på Gotland, der er på Unescos verdenskulturarvsliste., Flere og flere krydstogtrederier vælger at anløbe Visby og København i løbet af det sene efterår og vinteren. Enten som engangskrydstogter eller med indsættelse af et skib som sejler flere ture. Det gør f.eks. AidaNova fra Aida Cruises, som anløber København i alt 7 gange, og Hanseatic Nature fra Hapag Lloyds som har 5 anløb i København og Visby.

Desuden anløber et stort antal krydstogtskibe CMP omkring jul og nytår. I december forventer CMP 7 juleanløb i København, 2 i Visby og derudover forventes 2 krydstogtskibe at besøge København nytårsaften.

I 2024 forventer CMP at modtage krydstogtskibe i København i alle årets 12 måneder for første gang nogensinde.

“Vores mål er at fortsætte med at udvide sæsonen til efterårs-, vinter- og forårsmånederne for at supplere den allerede succesrige sommersæson og skabe en helårssæson. Dette er et igangværende arbejde, men vi oplever stor interesse fra krydstogtrederierne,” siger Luis De Carvalho, Commercial Cruise Director, Copenhagen Malmö Port.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »