Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
marmormolen appension 2

Nye billeder af kontorblok på Marmorvej

Byggeriet af AP Ejendommes kontorblok foran Marmorbyen er i gang. Totalentreprenør bliver Pihlkonsortiet, som har erfaring med at bruge træ i konstruktionerne.

AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, og totalentreprenøren Pihlkonsortiet har netop indgået en totalentrepriseaftale om opførelsen af selskabets kommende kontorejendom og flerbrugerhus på Marmormolen i Nordhavn i København. Aftalen har en størrelse på “op imod 1 milliard kroner” oplyser AP Ejendomme i en pressemeddelelse. Bygningen ventes at stå klar i 2024.

Pihlkonsortiet komer til at bestå af flere byggeselskaber: M.J. Eriksson A/S, Pihl & Søn A/S og LM Byg A/S.  Samtidig er der frigivet nye illustrationer af bygningen, som bliver 36 meter høj og får 28.000 kvadratmeter indendørs – plus en parkeringskælder på 6.000 kvadratmeter. 

marmormolen appension 3Danmarks højeste træhus
Trods de stigende priser på træ som byggemateriale fastholder selskabet sine planer om at opføre “en af de største bygninger herhjemme med træ i de bærende konstruktioner, og den højeste indtil videre.” 

Træet skal komme fra europæiske lande og forarbejdes i Tyskland eller Skandinavien. Man vil desuden bruge Aalborg Portlands CO2-reducerede cementtype, FutureCem, der har op til 30 procent lavere CO2-aftryk end almindelig cement.

Verdensmål om lokalsamfund
Samtidg vil AP Ejendomme forsøge at opfylde nogle af FN’s 17 verdensmål. Bygningen skal  blandt andet bidrage til verdensmålene Sundhed og trivsel, Bæredygtige byer og lokalsamfund, Ansvarligt forbrug og produktion og Partnerskaber for handling. Verdensmål nr. 11 om “Bæredygtige byer og lokalsamfund” handler ifølge websitet verdensmål.org om at”gøre byernes vækst mere inkluderende og bæredygtig.” Målet skal også give “alle adgang til grønne offentlige rum”.

På Marmolen kommer det bl.a til at betyde, at stueetagen i kontorblokken skal være “åben og indbydende med torvehal og en kantine, der efter normal arbejdstid bliver til en offentlig restaurant”.

marmormolen appension 4

 

Close

Translate »