Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Nye tider på Nordhavn Avis

Nyt design og flere nyheder er på vej til nordhavn-avis.dk. Nu beder vi læserne om 80 øre, hvis de vil checke Nordhavn-nyheder hver dag. Den trykte avis fortsætter.

Nordhavn Avis har eksistereret siden januar 2019 – både med trykt avis, e-avis, digitale nyheder og nyhedsbrev på mail.

Nu går Nordhavn Avis et skridt videre ind i den digitale medievirkelighed. Vi har i dag lanceret et nyt website som skal give læserne en bedre oplevelse. Med gode billeder og masser af indgange skal forsiden give et bedre overblik over de seneste nyheder. Samtidig kan man dykke ned i en lang række sektioner, læse e-avis og søge i alle udgaver af Nordhavn Avis.

Journalistik koster penge, og vi indfører nu en abonnementsordning for nordhavn-avis.dk. Det er simpelthen ikke længere muligt at tilbyde alt vores indhold gratis, både digitalt og i trykt avis. Samtidig ønsker vi at komme tættere på vores læsere, ved at lave indhold, som de er villige til at betale for at få. Og vil vil gøre alt hvad der er muligt for at få en masse glade abonnenter på nordhavn-avis.dk.

Prisen for et abonnement på vores digitale medier er 29 kroner pr. måned. Eller 290 kroner om året. Det svarer til 80 øre om dagen. Når man betaler for noget, uanset hvor lidt eller meget, forventer man også at få noget tilbage. Og vores målsætning er, at I abonnenter skal opleve at de 80 øre er givet rigtig godt ud!

Start med at tegne et gratis prøveabonnment i en måned, så du kan se om nordhavn-avis.dk er noget for dig. Og skriv dig op til vores ugentlige nyhedsbrev, hvis du ikke allerede modtager det.

Nordhavn Avis fortsætter med at udkommer som trykt avis en gang månedligt. Vi vil fortsætte med at lave en flot, hyperlokal og gratis lokalavis – omdelt til alle husstande i Nordhavn. Avisen vil fremover tilbyde overblik, debat og gode portrætter og reportager, imens den aktuelle nyhedsdækning flytter online.

Vi håber at I alle bliver glade for ændringerne. Og at I vil støtte jeres hyperlokale avis med et online-abonnement.

Close

Translate »