Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Nyt hotel i Nordhavn bliver også for naboerne

Normalt kender man ikke ret meget til de hoteller, der ligger i ens eget nabolag. Det vil Comwell i Nordhavn gøre op med. Der er nemlig åbne døre og kaffe på kanden.

Spunsplader, muddervand, arbejdssko og gravkøer er snart fortid på det stykke, der ligger mellem metroen, Sundkrogsgade og de to kommende veje; Alexandriagade og Istanbulgade. Her kommer Nordhavns nye hotel, Comwell Portside, nemlig til at åbne dørene om et halvt års tid. 

Der er dog et stykke vej endnu. Man kan for eksempel ikke se endnu, at bygningen visuelt vil blive ‘spist’ oppefra, nedefra og indefra af grønne planter, eller at det store hotelkøkken, som kommer til at ligge centralt i bygningens stueetage, får kighuller ned fra hotellets gårdhaver på første sal.

Nu vi er i hotellets stueetage, som hoteldirektør Chren Villander Thomsen viser Nordhavn Avis rundt i, så er det her, Nordhavns beboere formentligt får mest at gøre.

Alle er velkomne til at komme her og arbejde eller for eksempel holde et hurtigt møde, siger den 46-årige direktør, som er klar til snart at åbne det 18. hotel i Comwell-kæden.

Det vil være en kande kaffe og noget vand og juice, man bare kan tage af, og jeg kommer ikke til at gå og opkræve en 20’er for det hele. Det er en del af vores gratis co-working-koncept, siger han.

“Jeg vil gerne skabe liv i lobbyen, og hvis jeg kan få naboerne til at komme her og sidde, giver det den stemning, vi ønsker på hotellet”, siger Chren Villander Thomsen, som dog også har faciliteter til at huse store events som konferencer, møder og fester på hotellet. Foto: Marie Varming


Liv i lobbyen

Faktisk er det helt almindelig standard på alle Comwellhoteller, at der er et så åbent co-workingsted, som også områdets beboere kan bruge.

“Det er netop pointen. Jeg vil gerne skabe liv i lobbyen, og hvis jeg kan få naboerne til at komme her og sidde, giver det den stemning, vi ønsker på hotellet”, siger Chren Villander Thomsen, som dog også har faciliteter til at huse store events som konferencer, møder og fester på hotellet. 

Intet gemt i baglokalet

Et helt gratis ‘kontor i byen’ er ikke det eneste, Nordhavns beboere får ud af hotellet. Der kommer nemlig også en restaurant med mulighed for udeservering på det fire meter brede boardwalk, som lige nu har metroen som udsigt og Øresund.

“Den fulde udsigt får vi desværre ikke lov til at beholde, for der kommer en bygning imellem, men vi bliver den højeste”, siger Chren Vilander Thomsen, hvis hotel får seks etager og 484 værelser.

Restaurant for 400

Han håber også, at områdets beboere vil være flittige gæster i restauranten, som kommer til at kunne have mere end 400 spisende gæster ad gangen. Ligesom det store køkken er åbent for kig fra gårdhaverne ovenpå, kommer kokkene også til at stå fremme i restauranten i et åbent køkken for at give de spisende et kig ind.

“Vores gæster kommer til at opleve et synligt personale i både restauranten og receptionen. De skal ikke gemme sig i baglokaler eller bag en skranke”, siger direktøren. 

Åbningsdagen er fastsat til 11. januar 2021, men der kommer ingen fest på dagen.

Det gør man normalt ikke i hotelbranchen, for det er altid sådan med en hotelåbning, at den første gæst går ind i det øjeblik, den sidste håndværker går ud af bagdøren, griner Chren Vilander Thomsen, som dog lover, at der kommer mange andre festlige begivenheder for naboer og samarbejdspartnere.

Arrangementet til Åben Festival 12. september blev nemlig meget hurtigt udsolgt blandt Nordhavns beboere. 

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »