Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
kifkaf 0767

Nyt kaffested ved Orientkaj

KIFKAF serverer fra 1. november kaffe og andet godt fra en store kaffekop  på Orientkaj Plads. De vil skabe liv på pladsen ved havnebussen.

Det er Mia som kommer til at stå fast i kaffekoppen og betjene kunderne fra kl. 7 til 17.

Og kunderne skal nok komme, mener hun. På pladsen kommer der passagerer til og fra havnebussen hele dagen igennem. Der er folk på vej til og fra Ydre Nordhavn på cykel, og bag metrolinien os ligger Østreet  Landsret, Comwell Hotel og  nye kontorbygningere, som også snart bliver fyldt med folk.

Foran kaffekoppen er der anlagt et lille anlæg, som for nylig også har fået helt nye købehavner bænke i naturtræ. 

“Vi synes at det er et spændende sted at starte en kaffevogn, herude på kanten af byen. Og vi tror, at folk gerne vil holde en lille pause her,” siger Mia, som er ved at klargøre butikken til åbningen på tirsdag 1. november.

LÆS: Ny kunstbelysning på vej til Orientkaj

kifkaf 0765Ideen til  KifKaf opstod for snart tre år siden, fortæller Christian, som købte kaffekoppen og udviklede forretningsidéen sammen med Mathias.

“Og nu har vi været så heldige at kunne byde Mia velkommen ombord. Hun har længe drømt om at have sit eget sted. Mia har virkelig sans for service, og dyrker det helt ind til knoglerne,” siger Christian.

De glæder sig alle tre til at holde åbningsreception for den nye kaffebar  torsdag 3. november.

Faktisk vil KIFKAF holde ‘åbent hus’ i tre dage.  Torsdag kl. 12-18 er der smags-prøver, baggrundsmusik og hygge. 

Fredag kl. 15- 21 er DJ’s som spiller 80’er / 90’er musik samt Stand-up med Masoud Vahedi, Anders Jessen og Lukas Whitfield. 

Og endelig er der lørdag kl. 15-21, hvor DJ’s som spiller House musik og sangerinden Pauline.

Close

 - 
Dutch
 - 
nl
English
 - 
en
French
 - 
fr
German
 - 
de
Hindi
 - 
hi
Icelandic
 - 
is
Spanish
 - 
es
Swedish
 - 
sv
Ukrainian
 - 
uk
Danish
 - 
da