Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Øg værdien af din bolig i forbindelse med salg

partnerHvis du står i den situation, hvor du skal sælge din bolig, er du jo helt klart interesseret i at få så mange penge for den som overhovedet muligt. 

Der vil selvfølgelig altid være nogle variabler i forbindelse med prisen af boligen, som du ikke har magt over – f.eks. den geografiske placering af boligen med afstand til skole og centrum. Men de andre fysiske aspekter af boligen og dens nærmeste omgivelser er du herre over, og det er her, der kan gøres noget for at øge salgsprisen. 

Pynt lidt på indkørslen

Indkørslen til din bolig er noget af det første, en potentiel køber ser, og det er derfor også allerede der, indtrykket starter. Bliver de mødt af brosten, der er faldet fra hinanden og træer, der har været døde i et par år allerede, er basen for indtrykket lagt – og det er altså ikke positivt. Det behøver ikke være den helt store renovering, der sker i indkørslen, men det er altså en god ide lige at få gjort lidt ud af den. 

Nyt tag

Hvis den nye køber ved, at der skal skiftes tag på boligen inden længe, er det noget, der kan være med til at trække salgsprisen alvorligt ned. Ved selv at renovere det, kan du måske få mere ud af det, end du mister. Er du interesseret i et slidstærk og holdbart betontag, så find flere informationer her.

 

Energibesparende projekter

Alt det der rimer på grøn omstilling i boligen, vil være ensbetydende med en øgning af salgsprisen af din bolig – i hvert fald i de fleste tilfælde. I forhold til energioptimering af boligen, vil det jo betyde, at den nye boligejer får en lavere elregning og en lavere udledning til atmosfæren hvert år – og det er noget, der er meget populært blandt de danske boligsøgende. 

Close

Translate »