Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Overrask dit barn med et nyt børneværelse

Børn vokser alt for hurtigt, hvor det kan være svært at følge med. Pludselig føler de sig også mere modne, hvor de helt sikkert gerne vil have et værelse, der afspejler dette.

Det kan være, at dit barn snart skal begynde i skole og dermed drømmer om et værelse, der passer til et skolebarn. Denne drøm kan du gøre til virkelighed, hvor det kan være ekstra sjovt, hvis du overrasker dit barn med dette. Du kan sørge for, at de skal på besøg hos deres bedsteforældre, hvor du herefter kan give dig i kast med et nyt indretningsprojekt. Der er en del, der skal købes ind til dette, hvor det kan være fornuftigt at lede efter Ferm Living børnemøbler, der vil passe perfekt ind på det nye værelse.

Hvilke møbler skal du købe?

Det kan være fornuftigt, hvis du går på udkig efter en ny seng. Her kan du sagtens finde den perfekte seng, hvor der er plads til, at dit barn kan vokse. Det kan være en god idé med skuffer under sengen, hvor legetøj eller andre sjove ting kan gemmes væk. Med rullende skuffer bliver værelset nemt at rydde op og der skabes bedre plads i rummet. Hvis de snart skal begynde i skole, kan det være, at du bør kigge efter et skrivebord. Her kan dit barn lave lektier, men de kan også hygge sig med at tegne eller se på iPad.

Hvilke farver skal dominere i værelset?

Måske har dit barn en yndlingsfarve, hvor du kan inkorporere denne farve gennem de møbler, du køber. Desuden kan du male væggene eller vælge noget sejt tapet, som dit barn helt sikkert vil elske. Når du har styr på farver og møbler, er det tid til at overraske dit barn med deres fede, nye værelse, som de kan få stor glæde af. 

Close

Translate »