Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Overvej disse fritidsinteresser, hvis du er glad for naturen 

Hvis du i hverdagen bruger meget af din tid i naturen, er dette uden tvivl noget, som du synes rigtigt godt om. Her har du muligheden for at smukke landskaber, mens du får noget frisk luft i en sommetider sikkert travl dagligdag. Hvis du leder efter nye fritidsinteresser, som du kan bruge tid på udenfor, kan du læse videre her for at finde inspiration.

En vejrstation kan være til stor hjælp, hvis du bruger meget tid i naturen

Hvis du ofte bruger meget tid i naturen, ved du sikkert også, at det ofte kan være en smule frustrerende, hvos vejret er dårligt. Især hvis du skal planlægge en længere tur i naturen, er det rart at kunne forsikre som om, hvordan vejret vil blive. Her kan du overveje noget som en smart vejrstation, du kan have til at stå derhjemme. 

Der findes et stort udvalg af forskellige vejrstationer til dit hjem, som du kan vælge i mellem. Inden du vælger, at det vigtigt, at du undersøger, hvilken der vil passe dine behov bedst. Find eksempelvis vejrstation med regnmåler her.

Hvis du blot skal benytte vejrstationen til at undersøge vejret den pågældende dag, kan det være en fordel at vælge en, som er simpel og nem at anvende, fremfor en vejrstation med mange forskellige funktioner, der kan være komplicerede at skulle tyde. Overvej altså, om du skal benytte en vejrstation, så du på den måde kan planlægge dine udendørs aktiviteter efter vejret. 

Mountainbike kan være din nye fritidsinteresse

Hvis du vil have mulighed for at komme rigtigt op i gear, når du skal tilbringe tid i naturen, kan du overveje noget som mountainbiking. Her kan du nemlig bruge en masse tid i naturen, mens du cykler rundt. 

Hvis dette er en fritidsinteresse, som du vil i gang med, er det vigtigt, at du får fat i det rette udstyr, herunder selvfølgelig en mountainbike. Vær også meget opmærksom på sikkerhed, da det ikke er en fritidsinteresse, der er helt ufarlig. 

Sørg derfor for, at du bruger sikkerhedsudstyr såsom cykelhjelm, hvis du vil i gang med at cykle på mountainbike i skoven, så du mindsker risikoen for at komme til skade. Undersøg også gerne, om der er nogle ruter i en skov nær dig, når du skal i gang. Dette er altså inspiration til dig, der vil have en ny fritidsinteresse, der forgår i naturen.

Close