Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
p hus nordhavn plads

Endnu et P-hus på vej

Det nye P-hus ved Nordhavns Plads bliver opført 240 meter fra den nye P-kælder under Kronløbsøen — og 370 meter fra P-huset Orient Plads.

P-hus Nordhavns Plads bygges på hjørnet ved Det Grønne Loop og Helsinkigade og får plads til 240 biler. Byggeriet starter i 2022.

Huset bliver på seks etager og opføres som en såkaldt splitlevel-konstruktion. I P-husets stueetage kommer der et erhvervslokale til café, butik eller kontor.  Der vil også blive plads til cykelparkering, teknikrum, trappe/elevatortårn og affaldsrum.
Facaden bliver i rustfri stålrammer med opspændte wirer i mellem. 39 lyseblå plantekummer med integreret vandingssystem skal give facaden et grønt udtryk. Begrønningen vil udvikle sig til fuld styrke i løbet af otte år.

Det oplyser byggefirmaet Jönsson A/S, som opfører huset i totalentreprise for By & Havn i et samarbejde med JODAN Rådgivning – Arkitekter & Ingeniører og med underrådgiverne ART-TEK og GEO.

By & Havn har netop åbnet det underjordiske P-anlæg Kronløbsøen med plads til 1.000 biler. Ved Sundkrogsgade/Orientkaj bygges lige nu P-hus Orient Plads (Også kaldet ‘P-Hus Trælasthuset’), det åbner i slutningen af 2022 og får plads til 370 biler. Dette P-hus får en beklædning af kork, og er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter.

Samtidig er alle midlertidige p-pladser på Sundmolen nu nedlagt. Beboerne skal benytte en midlertidig stilladstrappe på Kronløbsøen for at komme ned til deres bil i kælderen under Kronløbsøen.

Close