Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
paabyensvegne ARTHUR AIZIKOVICH PA BYENS VEGNE FULL RES 33

‘På Byens Vegne’ i Tunnelfabrikken igen

Som en del af Arkitekturårets program, inviterer Kulturdistriktet til oplevelseskonferencen På Byens Vegne under temaet Den Inkluderende By.

Her vil et panel af aktører indenfor kultur, arkitektur og byudvikling diskutere hvordan kulturen kan bruges som katalysator til at skabe flere inkluderende og kreative byrum for alle. 

København har en vision om at være en by for mennesker med socialt ansvar og høj livskvalitet. Men i hvilket omfang fremmer vores nuværende planlægning og arkitektur en inkluderende by? Hvordan bliver vi bedre til at skabe oplevelsesrige rum, der tager højde for menneskers forskellige behov? 

De spørgsmål skal der findes svar på når Kulturdistriktet igen arrangerer oplevelseskonferencen På Byens Vegne 25. maj kl. 13 – 20 i Tunnelfabrikken. Her skal kulturskabere, arkitekter, developere og mange andre tale om de fremtidige byers potentialer, muligheder og udfordringer. 

På Byens Vegne er en årlig tilbagevendende oplevelseskonference om kultur i arkitektur. Den første konference fandt sted sidste år. Visionen er at konferencen skal samle lokale, nationale og internationale aktører mødes om en fælles passion for kultur i arkitektur. I skiftende scener i en række af Østerbro og Nordhavns ikoniske bygninger skal aktørerne samtale om kulturens potentialer i byudvikling – hvert år under et nyt tema.

Dagens program er delt op i to. Første del (kl. 13-17) foregår i Tunnelfabrikken og anden del (kl. 17-20) foregår i ‘Odds and Ends’. 

Program for Talks og Markedsplads i Tunnelfabrikken

13.00 Markedspladsen i Tunnelfabrikken åbner 
14.00 Officiel velkomst v. Kulturdistriktet og Kultur og Fritid Østerbro
14.15 Om universelt design v. Universal Design Hub
14.45 Sammen om Sydhavnen i Aarhus v. Peter Thorsgaard
15.15 Pause m. kaffe og tid til at udforske Markedspladsen
15.45 Kunsten at inddrage v. Kenneth Balfelt
16.15 Orientkaj i Nordhavn v. Susanne Rud og Rita Justesen

AFTER WORK i Odds And Ends

17.00 Samtalesalon med Finn Williams & Camilla Van Deurs (samtale på engelsk) 
18.00 Social dining og elektronisk musik (to be announced)

På Byens Vegne er initieret af Kulturdistriktet og støttet af Kultur & Fritid Østerbro, By & Havn, Bevica Fonden, Volcano og Copenhagen in Common.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding: http://bit.ly/3ZXLR97

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »