Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
sundmolen pakhus parkering

Pakhus 52 giver midlertidig plads til idræt og sjov

Tomt pakhus bliver i efteråret omdannet til midlertidig gymnastiksal for den nystartede Fritids- og Idrætsforeningen i Nordhavn.

I marts 2022 stiftede lokale forældre – med hjælp fra DGI Storkøbenhavns idrætskonsulent – ‘Fritids- og Idrætsforeningen i Nordhavn’. Foreningen vil lave aktiviteter til børn, unge og deres familier, og er i fuld gang med at søge om tider i idrætshaller på Østerbro og Svanemøllen. 

Men det har vist sig at være mere end svært, og derfor tog de fat i By & Havn, som ejer mange lokaler i Nordhavn. De foreslog Pakhus 52 yderst på Sundmolen, som i nogle år har været midlertidigt parkeringshus, men med åbningen af Kronløbsøens parkeringskælder står bygningen tom. 

Pakhuset viste sig at opfylde foreningens ønsker. Fra november rykker der byggefolk ind på stedet, men fra 1. august til 31. oktober 2022 låner foreningen nu en del af huset til gymnastiksal.
“Som helt nystartet forening har vi endnu ikke adgang til at låne lokaler af Københavns kommune, så det er fantastisk, at By & Havn har givet os muligheden for at låne pakhuset i sensommeren. Dermed kan vi starte vores første hold op,” siger Tanja Hesselager, formand i Fritids- og Idrætsforeningen i Nordhavn.

Tumlastik og biografture
Til start kommer der tre hold. To hold med tumlastik for de små i alderen hhv. 1-2 år og 3-5 år, og et hold med aktivitetsdage for de større børn i alderen 9-12 år med forskellige aktiviteter såsom boldspil, capoeira, biograftur og basketball. 

Mere end sport
For det er ikke kun idræt, der skal være i centrum i Fritids- og Idrætsforeningen i Nordhavn. 

“Vi vil gerne tilbyde noget andet end man ser i den traditionelle idrætsforening, vi har fokus på både bevægelse og det sociale. Så med de større børn spiller vi den ene gang rundbold, den næste gang afprøver vi capoeira, og næste gang går vi måske i biografen. Det handler for os om at have det sjovt med at be-væge sig, få det sociale i højsædet og binde nogle bånd på tværs af børn og unge i Nordhavn,” siger Tanja.

Kun 100 kroner pr år
Ønsker man at blive medlem af foreningen kan man skrive til medlem@finordhavn.dk med navn, adresse og fødselsdato på den/dem, der skal meldes ind. 
Kontingentet er 100 kr./år, dog kan nogle aktiviteter og holdsport medføre en yderligere egenbetaling.
Foreningen har endnu ikke en hjemmeside eller facebookside, men lægger jævnligt opslag ud i facebookgruppen ”Børnefamilier i Nordhavn”. 

Close