Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Paris Marx på ENIGMA

Den canadiske forfatter og tech-journalist Paris Marx holder foredrag på ENIGMA. Et foredrag, som skal sætte skub debatten om kunstig intelligens.

“Siden lanceringen af ChatGPT, har det været umuligt at undgå snakken om kunstig intelligens (AI) og de mange måder, hvorpå det kan forandre verden. Men ideerne stammer fra tech-giganterne, som i sidste ende markedsfører et produkt. Paris Marx præsenterer en kritik af både AI-teknologien og den trussel, som den udgør for f.eks. kunstnere og arbejdere på tværs af sektorer og i hele verden. AI er blot det seneste eksempel på, hvordan tech-industrien benytter fortællinger og fantasier til at lokke os med i et projekt imod vores egne interesser,” skriver ENIGMA.

Foredraget modereres af Anders Kjærulff og er støttet af IDA IT og PROSA/ØST. Eventet er arrangeret af data.coop, Cybernauterne og ENIGMA. Læs mere om Paris Marx her.

Arrangementet er på engelsk og foregår 22 maj kl. 17. Billet koster 80 kr., og dørene åbner kl. 16.30, så man også har mulighed for at se ENIGMAs særudstilling “Hej Menneske – Stoler du på mig?”

P.S. Det første kvartal er gået over al forventning for ENIGMA. Museet på Trianglen fik besøgsrekord i første kvartal, og over 43 procent af de besøgende er børn og unge.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »