Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
politi nordhavn martin

Politiet er klar til badesæson

Nærpolitiet melder sig klar til badesæsonen på Sandkaj, hvor der erfaringsmæssigt har været udfordringer med mange mennesker, støj og skrald i sommerperioderne. 

I sidste weekend stillede Nærpolitiet op med den mobile politistation på Göteborg Plads, og der er var både gående og cyklende patruljer ved Marmorkaj og Sandkaj. Heldigvis var der hverken udfordringer med ulovlig badning, larm eller musik til gene – lige på den dag. Det fortæller leder af nærpolitiet i Nordhavn, Thomas Ahlburg.  

”Men vi fik mange gode snakke med borgere på kajen om reglerne for badning. Vi håber at det vil have en forebyggende effekt, og vi vil fortsætte med at have en øget opmærksomhed på området hen over sommeren,” siger han.

Hvis man har en konkret bekymring i sit lokalområde, som man gerne vil vende med politiet, eller hvis man ønsker et godt råd, kan man tage fat i Martin somer “Din Betjent” i Nordhavn. Nummeret til Din Betjent i Nordhavn er: 3053 6315. Læs mere om Din Betjent-ordningen her: www.dinbetjent.dk

Close

Translate »