Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Politiet på corona-tur

politiDen var fem minutter i nedlukning, da nærpolitiet i tirsdags tog forbi Nordhavn for at se, om de nye restriktioner overholdes.

Selv om det var lige inden onsdagens nedlukning, var leder af lokalpolitiet, Thomas Ahlburg, i tirsdags på gaden for at se, om restauranterne overholder covid-restriktionerne. Han startede med at gå ind hos Original Coffee på Gøteborg Plads, hvor de blev mødt af personalet, som havde helt styr på håndsprit, masker, afstand og alt det andet.

Men politiet havde også den funktion, at de skulle sikre, at cafeer og restauranter i området ved, at de skal lukke ned onsdag. Det kom dog heller ikke som en overraskelse for personalet på Original, som allerede var godt i gang med at sælge den sidste kaffe og sige farvel til stamkunderne. Derfor kunne Thomas Ahlburg gå videre til næste stop på ruten.

Politiet har tidligere været på patrulje blandt Nordhavns restauranter og cafeer. 

”Vi oplever ikke, at restriktionerne overtrædes i dette område. Det er som om, de erhvervsdrivende godt forstår problemet,” siger Thomas Ahlburg og fortsætter:

”Det er altså en meget, meget alvorlig situation, og det er derfor, vi er her.” 

Nu hvor restauranterne og natteliv er lukket ned, bliver politiet dog langt fra arbejdsløse.

”Nedlukningen kan medføre, at flere vil søge ud i det åbne rum, ligesom vi så det under forårets nedlukning, og så har vi problemet i forhold til forsamlingsforbuddet,” forklarede Thomas Ahlburg, selv om vejret nok langt fra vil lokke så mange ud.

”Nej, fem-seks grader og gråvejr indbyder ikke til at være ude,” anerkender ordensmagten. 

Der er ikke forsamlingsforbud i private hjem, men sundhedsmyndighederne henstiller til, at man ikke forsamles i private hjem. Københavns Politi vil i den kommende tid være meget til stede i gadebilledet for at sikre, at forsamlingsforbuddet – maks. 10 personer – overholdes. 

Corona i Italien er årsag til manglende fortove

Coronakarantæne fik fotokonkurrence til at eksplodere

 

Close

Translate »